Mijn 10 favoriete ondergewaardeerde Netflix series

Hallo en welkom. Nog altijd fijn in quarantaine? Op social media doet iedereen het lijken alsof we 24/7 productief moeten zijn gedurende deze kostbare vrije maanden. Maar ik zit stiekem toch graag iedere avond (en wellicht ook overdag) met mijn brein op nul naar Netflix te kijken. En jij dus blijkbaar ook. Hey, it’s okay, je moet doen waar jij in deze tijden vrolijk van wordt. Nu heeft iedereen en hun moeder waarschijnlijk de klassiekers als Friends, the Blacklist, Gossip Girl, Stranger Things, La Casa de Papel en dergelijke wel gezien en zit je daardoor nu met een groot probleem: Wat moet je in vredesnaam nu nog kijken? Er staat helemaal niets interessants meer op je homepagina… Wat heeft het allemaal nog voor zin???

Gelukkig voor jou is hier: Anaïs to the rescue. Ik heb in mijn leven heel wat series gekeken en vandaag ben ik bereid een aantal van mijn ondergewaardeerde favorietjes, in zeer uiteenlopende categorieën, met jou te delen. Gegarandeerd dat je deze bizarre tijden na het lezen van dit artikel heel wat beter doorkomt. Er zit van alles tussen: comedy, een hele hoop drama, maar ook zeker wat spanning en sensatie. Korte series, maar ook series met een aantal seizoenen. Series die zijn afgelopen, maar ook een aantal waarvan al gauw weer een nieuw seizoen zal verschijnen. Voor iedereen wat wils, denk ik zo.

Meer lezen

1 thought on “Mijn 10 favoriete ondergewaardeerde Netflix series”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *