Living La Vida Lockdown

Jahóór, weer zo’n artikel omtrent Corona. Die komen inmiddels zeker wel je neus uit, of niet? Maar goed, je hebt verder niets te doen dus hebt toch op mijn artikel gedrukt. Bedankt daarvoor! Ik zal eerlijk zijn, tussen mijn drafts staan heel wat interessantere posts, zoals leuke dingen om te doen in Barcelona, waar je lekker kan eten in Barcelona en welke cafeetjes in Amsterdam je absoluut niet mag missen. Je kunt je vast wel indenken waarom die nog steeds een draft zijn: Het land gaan we nu toch niet uit en alle horecagelegenheden zijn gesloten (verstandige keuzes overigens). Het voelde daarom een beetje cru om nu vrolijk en lichthartig te schrijven over mijn favoriete hotspots, terwijl de wereld een pandemie doormaakt.

Van living la vida loca (geef toe, lekker nummertje) razendsnel naar een vida lockdown, bijna dan. Oké, zo gek en wild is mijn leven nou ook weer niet, maar ik had zeker een aantal bijzondere tripjes op de planning. Zo zouden we eind maart met veertig man afreizen naar Parijs voor een studiereis en had ik bijna tickets gekocht om op het paradijselijke Bali te vertoeven deze zomer. Parijs: gecanceld, Bali: dat ideetje gaat even op on hold. De sportscholen zijn dicht en dat terwijl ik echt nét mijn routine had gevonden. Bovendien is het nog maar de vraag of de festivals door kunnen gaan aankomende zomer. Zit ik dan met mijn Pinkpop kaartje…

Meer lezen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *