De legendarische eerste…

Ik heb tijden zitten peinzen over wat mijn eerste post zou moeten worden. Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen maagd op het gebied van bloggen, – ook al moet je me ook geloven wanneer ik zeg dat je niks hebt gemist wanneer je de blog van mijn twaalfjarige ik nooit hebt gelezen – maar op zo’n eerste post staat toch altijd voelbare druk. In principe kun je alle kanten op. Begin je meteen met de content die je in gedachten had, of wil je jezelf op een luchtige en grappige manier voorstellen? Maar daar dreigt voor mij ook meteen het gevaar. Welke tekst is direct interessant genoeg en geeft goed weer waar deze blog voor is bedoeld?

Meer lezen

4 thoughts on “De legendarische eerste…”

 1. Ik ben in januari begonnen met bloggen na een jaar lang artikelen te schrijven en vervolgens alles weer offline te zetten. Ik snap je feeling als geen ander. Ik was bang voor de mening van anderen. Ik heb super veel respect voor je dat je vroeger gewoon gedaan hebt wat jij wilde doen. Ik had daar toen de guts niet voor en ik heb daar nu spijt van. Ik vind het zo knap van je dat je kracht weer gevonden hebt om weer te doen wat je écht leuk vindt, ondanks je nare ervaring. En girl, blijf vooral dingen doen waar je hart ligt. You got my support :)!

  1. Bedankt voor je ontzettend lieve berichtje! Ik hoop dat jij ook zal blijven doen wat je leuk vindt, ondanks die lastige gevoelens. <3

 2. Hello I am so delighted I found your blog,
  I really found you by accident, while I was browsing on Google for something else, Anyhow I am here
  now and would just like to say thanks for a fantastic post and a all round thrilling
  blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also added
  in your RSS feeds, so when I have time I will be back to
  read a great deal more, Please do keep up the fantastic jo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *